Тіна Кароль — відома співачка, яка на сцені виступає вже понад 20 років.

Нещодавно ми вже розповідали про нову пісню артистки, написану українською мовою, про подаровані хіти, які тепер мають право виконувати молоді зірки. Крім того, відзначили і "кохання" Софії Ротару стосовно Тіни, виходячи з реакцій на її публікації в соціальній мережі Instagram. Але зараз варто розповісти про іншу реакцію — українцям не дуже сподобався її пост, пов'язаний із вдячністю всім тим, хто нам допомагає під час цієї повномасштабної війни.

Тіна Кароль, фото: Instagram

"Немає маленьких добрих справ. Музика завжди об'єднувала людей і була саундтреком хоробрих сердець. Ця пісня про єднання тих, хто за Україну у всіх сенсах!", - пише Тіна Кароль у публікації.

Українців збентежило те, що навколо неї безліч прапорів США і всього одна українська. Користувачі не зрозуміли, яка мета Тіни у цій ситуації.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Тіна Кароль, фото Знай.ua

"Підкажіть мені, будь ласка, яка місія Тіни Кароль?", "Це просто кошмар. Україна вже офіційно американський штат?", "Краще б там були тільки українські прапори", "Так добре бути патріотом у чужій країні", - пишуть користувачі коментарях.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Тіна Кароль показала українкам, як урізноманітнити день за допомогою кабачка: "Бережись!"

Як повідомляв "Знай.uа", у покійного чоловіка Тіни Кароль є ще один син - співачка могла відібрати машини і навіть пісні

Знай.ua писав, Тіна Кароль віддала свій хіт "Вище хмар", але на неї встигла образитися колега: "Мені прикро"