Відомий український співак Макс Барських розповів про серйозну сварку зі своїм продюсером.

За його словами, ситуація сталася на зйомках кліпу на пісню "Хочу танцевать". У режисера та співака бачення цього відеокліпу було досить різне, що призвело до конфлікту. Алан Бадоєв хотів, щоб співак знімався у жіночій сукні. А співак навпаки не зрозумів цього та подумав, що для його аудиторії це буде занадто. Зрештою співак відмовився від цього задуму, саме через це й виникла сварка, яка стала найсерйознішою за всі роки співпраці. Про це Макс Барських розповів у 33 запитання для Люкс ФМ.

Макс Барських. Фото: скрін відео

Бадоєву не сподобалося це рішення, він навіть образився на свого підлеглого та відмовлявся знімати кліп далі. Але потім вони порозумілися та дійшли до спільної думки. Барських зазначив, що навіть без цієї сцени відео вийшло насиченим та творчим.

Співак розповів, що таке буває, коли погляди на роботу не збігаються. Але у в результаті виходить порозумітися та продовжити роботу без образ.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Макс Барських, фото: Instagram

Також співак розповів про найбільшу суму, яку йому вдалося заробити на корпоративі. Йшлося про суму в 100 тисяч доларів. Таку суму він заробив на Новий рік.

Зараз, за словами продюсера, співак заробляє близько 500 тисяч доларів на місяць і є вже не підлеглим, а повноцінним партнером свого продюсера Алана Бадоєва.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Андрій Макаревич пояснив, чому росіяни мають страждати: "Вони відповідають"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Віталій Козловський проїхався верхи на танку без захисту: навіть кросівки не забруднив

Також, наш портал інформував, Настя Каменських показала яка вона щира українка і нарешті отримала компліменти: "Знищити всякі білі троянди"