Ілона Гвоздєва – відомий український хореограф, переможець шоу "Танці з зірками" з Ігорем Ласточкиним.

Жінка часто викладає будь-які публікації у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 340 тисяч людей. І зараз вона поділилася прийнятим рішенням щодо своєї зовнішності. Вона довго "терпіла", але це необхідний захід.

Ілона Гвоздьова, фото: Знай.ua

Вона зазначила, що її зовнішність сильно змінилася протягом тривалого періоду – після народження дітей, постійних спортивних навантажень та стресу.

"Так, хтось може говорити, ви чудова, спортивна, рельєфна і так далі! Звичайно, приємно це чути! Та я бачу в дзеркалі маленьку, худорляву дівчинку підлітка, яка з кожним новим роком все більше нагадує старшу сестру доньки, ніж жінку!", - наголошує вона.

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Гвоздєва довго не могла ухвалити рішення, але хірургічне втручання таки відбудеться — після тривалих консультацій та спілкування з психологом. Ілона хоче збільшити груди. Особливо важливо було зрозуміти, навіщо їй це, коли є чоловік, діти. Це рішення приймає вона виключно для самої себе та внутрішнього стану. Вона хоче полюбити себе.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Українцям це не сподобалось. Вони вважали її однією з небагатьох, тих, хто йде проти "системи". Вони звинуватили танцівницю в тому, що вона вважає жінок з маленькими грудьми негарними.

Ілона Гвоздєва, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Ілона Гвоздєва з "Танці зі зірками" зізналася, чому її чоловік не воює, облисіння теж заважає: "Іти м'ясом — ні"

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Кухар із "Танці зі зірками" насилу пережила втрату важливої ​​людини: "Він один із небагатьох, хто жив"

Знай.ua писав, перевела в інший сад: Олена Шоптенко про важку адаптацію сина