Тіна Кароль — відома виконавиця, яка на сцені виступає вже понад 20 років.

Ми вже писали зовсім недавно про хіти артистки, виконані нарешті українською мовою, але іншими, молодшими представниками нашого шоу-бізнесу. Після чого Тіна виставляла нову пісню One Nation Under Love, проте з українським звучанням у соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль, фото: Instagram

Ролик було знято у Карпатах. Кароль сидить на сінувалі, у ніжній білосніжній сукні, з голими ніжками та з мікрофоном у руках.

"Сенси роблять нашу віру сильною, а справи – доблесними. Яка дивовижна природа України! Карпати - колиска наших традицій", - пише Тіна у публікації.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Здебільшого українцям сподобалися ця композиція та це відео. Однак у когось виникло питання щодо мікрофона — навіщо він потрібен у кадрі.

Варто зазначити, що цю публікацію оцінили не лише фанати Тіни Кароль. Там можна побачити "лайк" від Софії Ротару, яка ці півтора роки лише іноді нагадує про себе. Хоча варто зазначити, що це явище — не рідкість. Народній артистці подобаються практично всі пости, які виставляє Тіна.

Реакція Софії Ротару, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Тіна Кароль показала українкам, як урізноманітнити день за допомогою кабачка: "Бережись!"

Як повідомляв "Знай.uа", 29-річний онук Софії Ротару Анатолій таки втік з України і похвалився життям у Лондоні: "Вперед і вгору"

Знай.ua писав, у покійного чоловіка Тіни Кароль є ще один син - у співачки могли відібрати машини і навіть пісні