Відомий український серіал "Спіймати Кайдаша", виявляється популярний не лише в Україні.

Віднедавна цей популярний український продукт можна подивитися на російських піратських сайтах. Ба більше, на афішах зовсім інші фото, до яких прифотошоплені обличчя українських акторів. Виглядає навіть смішно. Про це повідомив Григорій Бакланов на своїй сторінці Інстаграм, який у серіалі зіграв Лавріна та підкорив не одне дівоче серце.

Історія Григорія Бакланова. Фото: скрін Інстаграм

Історія Григорія Бакланова. Фото: скрін Інстаграм

Він опублікував у себе у соцмережі недолугі постери вкраденого серіалу та висміяв їх. Актор відмітив, що вони взяли абсолютно інші фото та за допомогою фоторедактору додали до тулубів обличчя українських акторів із серіалу.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Окрім того, росіяни переклали серіал на російську мову. Ба більше, в коментарях російські користувачі почали активно скаржитися на те, що в серіалі їм не вистачає діалогів російською мовою. Певно забули, що серіал український.

Історія Григорія Бакланова. Фото: скрін Інстаграм

На цю ситуацію відреагувала в своїй соцмережі і колега Бакланова - Антоніна Хижняк. Вона зіграла одну з головних ролей - невістку Кайдашів Мотрю, яка відома своїм запальним характером. Окрім цього, її запросили на "Вихідний. Сніданок", де також піднялося питання про безглузду пародію на український серіал. Жінка зазначила, що вони тільки і вміють красти, перероблювати та створювати різні фейки.

Серіал "Спіймати Кайдаша" знімався ще у 2020 році та містить 20 серій. В основі серіалу взяли твір Івана Нечуя-Левицького "Кайдашева сім'я". Основна сюжетна лінія серіалу доволі класична – вічне протистояння двох поколінь однієї сім'ї. Там показані складні відносити між подружжям, свекрухою та невісткою, які проживають в одному домі. Серіал став досить популярним та зовсім недавно став доступний на міжнародній платформі Netflix.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Андрій Макаревич пояснив, чому росіяни мають страждати: "Вони відповідають"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Маша Єфросиніна розповіла, що чекає на чоловіків, які втекли на початку повномасштабного вторгнення: "Влада Яму не посадять у..."

Також, наш портал інформував, Віталій Козловський проїхався верхи на танку навіть без захисту: навіть кросівки не забруднив