Російський рок-музикант та лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич розповів, чому жителі боліт залишились без закордонних ліків та відчувають на собі дію інших санкцій, накладених на їх державу.

Відповідне відео поширив Telegram-канал Інсайдер.UA.

Андрій Макаревич. Фото Instagram

Артист дав інтерв'ю пропутінському журналісту Георгію Лобушкіну, якого "тролив" протягом усієї бесіди.

Лобушкін почав звинувачувати західні країни в тому, що вони наклали санкції на росію, і тепер жителі боліт не можуть вільно купувати ліки.

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Андрій Макаревич, фото: скріншот з відео

Макаревич поцікавився в журналіста, через що він вважає, так могло трапитись:

"Думаєш, просто так? Прокинулися вранці, давай накладемо санкції на ліки, щоб Росії гірше жилося, так? Напевно вони хочуть нас зі світу вижити, правда? Я десь про це читав: весь світ хоче звести зі світу Росію, так?" – додав Макаревич.

Журналіст нічого не зрозумів, і знову почав наголошувати на тому, шо це ж не російська влада наклала санкції на ліки.

Андрій Макаревич, фото з фейсбук

Макаревич не втримався та різко відповів журналісту на його пропутінські погляди:

"Ні, це не Дума. Це одна країна віроломно напала на іншу і за це отримала по голові. Ось і все. Тільки отримали мешканці, які робили вигляд що все добре: "У нас розумний цар, він все вирішує". От він і довирішувався. А тепер вони сидять без ліків. І кажуть: "Як же ж так?" А ось так! Зрозуміло пояснюю, ні? Тому що їхній президент прийняв рішення. Вони відповідають за свого президента. Вони ж його ніби обирали, правда? У нього величезний рейтинг, його дуже люблять росіяни. Ну, віддувайтеся друзі", - зазначає Макаревич.

На фразу Лобушкіна "отже, всім потрібно їхати" з рф музикант відповів: "Отже, з війною треба закінчувати, і давно".

Він зазначив, що через через повномасштабне вторгнення страждають і ті, хто не підтримує російську владу, і ті, хто покинув росію.

Андрій Макаревич. Фото: скрін youtube

"Чудово вийшло, що через забаганку одного дядечка зламало життя в кількох мільйонів людей, а кілька сотень тисяч було вбито через цю забаганку, і це триває щодня. Усе гаразд? Іще раз. Хто на кого напав? Україна на нас чи Росія на Україну? От хто напав – той не має рації. І досить п*здіти на цю тему. Це очевидно", – каже музикант.

Раніше Знай.UA писав про те, що відомий російський музикант Андрій Макаревич разом з дружиною розповіли, що зроблять насамперед після війни, коли зможуть приїхати до Києва.

Також Андрій Макаревич в черговий раз намагається зрозуміти, за що путін ненавидить Україну: "Він хоче Третю світову? Серйозно думає виграти?"

Також, Андрій Макаревич розповів, чи збирається повертатися в росію: "І ось це все гудяче л*йно воно затихне"