На сторінці в Instagram відомої української співачки, дружини виконавця Арсена Мірзояна та доньки легендарної Ніни Матвієнко, Антоніни Матвієнко, з'явилася публікація.

Жінка, яка одного разу показала свою 24-річну маму на архівному відеозаписі, поділилася також іншими кадрами – де її мама вже відома співачка, а самій Антоніні лише 9 років.

Тоня Матвієнко, скріншот: YouTube

"Мрії здійснюються! Мені 9 років. Яке щастя, що збереглися такі відео, бачити себе дитиною - це щось неймовірне" , - написала вона під зворушливими кадрами з дитинства.

На відео інтерв'ю Ніни Матвієнко, яке вона дала 1990 року. У запис потрапила і її дочка-школярка.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Який ти будеш, коли виростеш?" - коли спитали у дівчинки.

Ніна Матвієнко та донька Тоня. Фото: .instagram.com/tonya_matvienko/

"Буду високою, музиканткою. То мама хоче, а я не хочу. Хочу бути співачкою!", - зізнається маленька скромна Антоніна, і співає веснянку.

"Не хоче грати. Це те, що сам не міг зробити - хочеться, щоб діти зуміли. Коли вона грає, я завжди сідаю так, щоб бачити її профіль, її пальчики. То зомліти можна від тієї краси", - зазначає мама Ніна Матвієнко.

"Як красиво!!!", "Як це мило", "Приємні спогади", "Така хороша дівчина", "Як зворушливо!", "Манюня!", - не можуть стримати позитивних емоцій шанувальники обох співачок .

Нагадаємо, що українці побачили невпізнанну Ніну Матвієнко: зморшок майже немає, але голос той самий.

Раніше ми повідомляли, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян залишилися без грошей та даху над головою: " Щоб мама їла...".