Популярна українська телеведуча, блогерка та засновниця благодійного фонду Маша Єфросиніна розповіла про те, що думає про чоловіків, які поки Україну ще на початку повномасштабного вторгнення.

Своїми думками вона поділилась в інтерв’ю РБК-Україна.

Телведучу запитала про те, що вона думає про українськиї зірок, які на початку війни втікли з Украни - Влада Ями та Олега Винника.

Влад Яма. Фото Instagram

Олег Винник

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Олег Винник на початку війни переїхав до Німеччини, а цього літа намагався знову увійти в український медіапростір, розповідаючи що був вимушений відправитись в європейську країну на лікування. Танцюрист Влад Яма у перші дні повномасштабного вторгнення переїхав до Америки та хизується своїми подорожами та вечірками.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Маша вважає, що у цей складний час українці зрозуміли хто є хто, і зробили певні висновки для себе. Вона вважає, що зрадники, які раніше користувалися високою популярністю в Україні більше не отримають такого визнання як раніше.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

"Виннику самому з цим жити. Це його вибір. Я здивуюся, якщо він зараз збере "Олімпійський" (стадіон у Києві). Я не думаю, що прийде стільки людей. Я вірю, що люди не прийдуть на його концерт у тих кількостях, в яких приходили; що Влада Яму не посадять у "Танці із зірками". Я вірю в те, що без наших з вами розмов про них люди й так самі зроблять висновки. Навіщо моя думка, все зрозуміло", — вважає телеведуча.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна розповіла про гроші українців: "Принесли півмільйона".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна поставила на місце Остапчука, Позитива та Буші: "Візьміть сантиметри і заміряйте собі...".

Також ми повідомляли, що Машу Єфросинину активно звали працювати на росію, оскільки їй мало України: "Ти російськомовна, така класна".