Ханде Ерчел постала в оригінальній вечірній сукні. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома турецька актриса, модель та зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел любить радувати шанувальників різноманітними фото та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 30 мільйонів людей.

12 вересня дівчина опублікувала фотографію, на якій постала в рожевій сукні та відкритому декольті. Вбрання дівчини стильне і відверте, тому що на ньому немає бретельок. Свою посаду Ерчел підписала смайлом 🥂 та відзначила своїх друзів. Ймовірно, дівчина взяла участь у якомусь урочистому заході.

Фоловери оцінили цей знімок, почавши активно коментувати цей пост. За дві години фотографія зібрала майже два мільйони позначок "Подобається" та сотні тисяч коментарів.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Красива"; "я так сильно тебе люблю ❤️❤️❤️"; "Стильно виглядаєш"; "О боже, ти чудова
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Керем Бюрсін із "ПВМД" вийшов із тіні і розповів секрет - не про Ханде Ерчел: "Зрештою добре, що мій план...". Часто журналісти задають Керему питання про його минуле, запитують про його мрії.

Раніше ми повідомляли, що Мелек з "ПВМД" Ельчин Афаджан розцвіла в холоді роздягненої: "Люблю тебе, крихітко". Відданим фанатам Ельчин Афаджан дуже сподобалися її нові знімки, саме тому вони почали залишати для неї десятки компліментів.

Також стало відомо, що Ханде Ерчел і Керем Бюрсін усе ще разом: шанувальники "зловили" Еду та Серкана з ПВМД, кохання живе.