Знаменита виконавиця, найскандальніша та найепатажніша співачка на українській сцені, відома як "Королева ночі", чарівна Оля Полякова поділилася публікацією в соціальній мережі.

Вона показала себе без макіяжу та звернулася до своїх фанатів. Цю публікацію Оля Полякова оприлюднила на своїй сторінці у Instagram.

Оля Полякова, фото Знай.ua

"Я, очима своєї молодшої доньки, а далі краєвиди її очима! Правду кажуть, що Краса — в очах того, хто дивиться! Вона дуже любить Україну і дуже сумує, коли не тут… а ще каже мені, що я гарна, коли не нафарбована)) я їй вірю)))", - підписала фотографії українська артистка.

Численна аудиторія, яка стежить за кожною публікацією зірки в соцмережі, не змогла вибачити повз ці фотографії. Фанати звернули особливу увагу на те, що Маша абсолютно без макіяжу та взялися писати компліменти під фото.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Для ФОП вступили у дію нові правила

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Оля Полякова, кадр із кліпу "Эй, секундочку"

"Без мейкапу якась така молодша на вигляд. Красуня", "Правду каже!!!!!!!!", "так, дуже гарна без макіяжу моя донька теж так мені каже))", "бесспорно красотка! а небо какое!", "Гарна", "Не нафарбована ви не тільки неймовірно гарна, а ще й на 10 років молодше виглядаєте", "Я за тобою стежу багато років ... і твоя донька права ... ти завжди красива і не нафарбована ... і у тебе 2 гарні доньки ... ти справді велика чуйна і патріотка . .. давай Україно", - пишут отзывы пользователи социальной сети.

Коментарі на пост Олі Полякової в Instagram

Коментарі на пост Олі Полякової в Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова зізналася, що хотіла віддати Алісу та Машу до дитбудинку: "Але перед цим приб'ю".

Раніше ми повідомляли, що рік навчалася в Лондоні, але повернулася до України: що сталося зі старшою дочкою Олі Полякової.