Знаменитий український пародист, актор студії "Квартал 95" Юрій Великий висміяв кремлівського диктатора після зустрічі з Кім Чен Ином. Новий ролик гуморист опублікував на своєму youtube-каналі.

У росію 13 вересня прибув Кім Чен Ин для переговорів з колегою-диктатором володимиром путіним. У мережі одразу з'явилося багато мемів із зустрічі. Не втримався і Юрій Великий.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Гуморист перетворився на кремлівського диктатора і розповів від його обличчя, як пройшла зустріч, про що вдалося домовитися і чи не дарма він падав у ноги Кім Чен Ину.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Багато було цікавих моментів цієї зустрічі: це і корейські охоронці, які не могли підібрати відповідне крісло своєму господареві; і дерев'яний трап, який подали до бронепоїзда Кім Чен Ина; і пельмені з камчатським крабом, якими пригощали лідера КНДР; і корейський перекладач; одним словом охарактеризував усю російську дійсність", - посміявся гуморист.

Судячи з реакції шанувальників пародія вийшла дуже смішною та точною.

"Заради обіцяної пшениці, ким готовий не тільки слухати путінське марення, а й терпіти її регулярні поцілунки в живіт", "Не перестаю захоплюватися багатогранним талантом цього прекрасного актора. Просто самородок! І, як завжди, актуально", "Це просто чудово, Юрію! Слава Україні!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, "привіт" від конотопських відьом: Юрій Великий розсмішив пародією на Олафа Шольца після інциденту на пробіжці.

Також наш портал інформував, Юрій Великий з "Квартал 95" розсмішив реакцією росіян на "прогулянку" дронів по Москві: "Збиті вікнами веж.

Крім того, ми писали, Юрій Великий показав нові пригоди Гіркіна у камері СІЗО: "Ігор Баландович не здається".