Співачка Яна Соломко, народилася та проживала в Україні. Тут вона і здобула славу, спочатку знімаючись у відомому ток-шоу, а потім як співачка.

Втім, незадовго до повномасштабного вторгнення переїхала в Росію. Перед цим скаржилася, що на Батьківщині їй не вистачає на життя, хоча спочатку славу вона здобула саме в Україні. А після початку війни її позиція була неоднозначною, адже про це чітко не висловлювалася. Нещодавно в одній з соцмереж співачки з'явився допис, де чітко видно, що співачка покинула межі росії.

Пост Соломко. Фото: скрін Інстаграм

Всі пости в соціальних мережах співачка вела російською мовою. Лише 1 вересня цього року вона вітала всіх з днем знань українською. Чому цей пост був так підписаний невідомо. Втім користувачі не залишили це без уваги і дорікнули жінці про таку швидку зміну позиції.

По допису співачки видно, що вона разом з дитиною зараз в США. Чому не захотіла навчати свою доньку у "щедрій" росії, та чому втекла звідти залишається здогадкою.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Після 24 лютого, у неї на сторінці з’явився пост, з благанням миру для України. Та потім вона повністю зникла з медіапростору на майже півроку.

Зрадниця Яна Соломко. Фото: Youtube

Незабаром, співачка у своїх соціальних мережах виставляла відео, де веселиться в росії та активно веде світське життя. Та це ще не все, згодом вона опублікувала пісню та кліп, в яких цинічно підтримувала окупантів та їх дружин, які чекають їх додому. В пісні йдеться про слізні переживання дружини окупанта, який доблесно виконує свій борг перед Росією.

Зараз же вона втекла з росії до Америки та спокійно користується всіма благами цивілізації.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Костянтин Меладзе проміняв Віру Брежнєву на зрадницю

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Дякую за борт": на безпілотниках, які атакували Євпаторію знайшли послання від Ані Лорак

Також, наш портал інформував, "Не маєш в себе вдома вишиванку - зрада": Сергій Бабкін випустив нову пісню та змусив українців писати гнівні коментарі