Конкурс "Міс Україна" нещодавно обріс скандальними даними, хоча, за даними багатьох попередніх учасниць, він був таким завжди.

Але зараз триває повномасштабна війна – вже понад 550 днів, півтора року від 24 лютого 2022 року. Хоча окупують частину території нашої країни ще з 2014 року – Крим, Луганська та Донецька області. І, як виявилося, цього року "Міс Україна" з ганьбою може не відбутися, оскільки деякі конкурсантки мають зв'язки з РФ.

Одна з учасниць – модель Вікторія Макарова зі Львова – зняла свою кандидатуру на тлі гучного скандалу, заявивши, що вона не готова мати щось спільне з тими, хто не лише замовчує геноцид українського народу, а й надалі контактує з росіянами.

"Я прийняла рішення не продовжувати участь у конкурсі. На жаль, я не знала, хто буде серед учасниць. І інформація, яка з'явилася на просторах інтернету, для мене є шокуючою і неприйнятною. для мене", - заявляє вона.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

При цьому не всі підтримали Вікторію у її рішенні. Люди не вірять, що це "свідомий вибір". Бо учасниці могли просто "заплющувати очі" на зв'язок із росіянами дівчат-конкуренток, але коли все виявилося в публічному просторі, їм довелося "відповідати".

Нагадаємо, прогулянки на яхті російського олігарха та танці під Інстасамку: відомий комік розкрив зв'язок учасниць "Міс Україна" з країною-агресоркою

Як повідомляв "Знай.uа", українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Світу 2023" трималася за руки росіянкою: "Я б із задоволенням..."

Знай.ua писав, "Міс Україна-Всесвіт" забула топ на пляж, але груди ніхто не побачив: "Ні талії, ні сідниць"