Фіналістка 1 сезону шоу "Холостяк" із Максом Чмерковським Яна Соломко вже давно неприємно здивувала українців.

Більше того, вона вчинила ще легше, ніж зрадниці Ані Лорак та Таїсія Поваліц. Певичка не тільки переїхала до росії і мовчала про війну, а ще й присвятила пісню російському військовому, якого пообіцяла "чекати з перемогою".

Звичайно ж, українці як могли намагалися достукатися до Яни в соцмережах, але безрезультатно - вона примудрялася відповідати в коментарях дуже зло, звинувачуючи самих українців у війні.

На 1 вересня артистка здивувала вже не лише українців, а й росіян, адже вона чомусь вирішила згадати українську мову та привітати всіх зі святом.

Яна Соломко, кадр із кліпу

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

Проводячи доньку до школи, Соломко несподівано згадала українську мову та підписала фото: "З Днем знань". Незрозуміло, для чого вона зробила, адже росіяни це вітання не зрозуміють, бо не знають мови, а багато українців просто не побачать пост через налаштування самої соцмережі, яка не показує публікації росіян нам.

Допис Яни Соломко

Однак у коментарі до артистки таки прорвалися деякі українці і не полінувалися висловити свою думку про неї:

"Ще питання: ти в Америці, як біженка чи як?", "Цікаво, а в США знають, що ти спонсорувала тероризм у п*дарашці?!", "А чого не в тулі ... Яна, не за правилами мацкви!" З днем ​​знань, бл*, к*рва", "Вже і з рашки поперли? Блін, ніяк кар'єра не виходить.", "Як тільки в Америці роздупляться ,хто ти насправді і чим займалась в рашці , то тебе за 24 години викинуть з території штатів"...

Коментарі до допису

Нагадаємо, що улюблениця українців з "Холостяка" Яна Соломко віддала перевагу "німитій росії": "Гроші важливіші за Батьківщину".

Раніше ми повідомляли, що учасниця "Холостяка" Яна Соломко одноголосно стала ганьбою України - обрала росію: "Зліплять із бездарності цукерку".