Ксенія Мішина — відома українська актриса, яка здобула свою популярність за роль у серіалі "Кріпосна" та за участь у романтичному шоу "Холостячка".

Жінка зараз часто потрапляє у скандали. В основному через публікації в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 900 тисяч людей. Наразі вона привернула увагу новим чином, хоча ще недавно "про подібне" їй уже висловлювали.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Справа в тому, що на 1 вересня Мішина прийшла до сина у відвертому вбранні до школи. Це українцям не сподобалось. А зараз Ксенія взагалі стала "гарячою вчителькою", показавши, як вона виглядає в одному з епізодів шоу "Я люблю Україну".

Цей образ дуже сміливий, стильний і, можливо, не кожен день. Він нагадує шкільну форму. Ми тут бачимо жовтий топ із чорними лініями. Він на ґудзиках і трохи нагадує шкільні піджаки, які діти мали носити у початкових класах.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

А ось знизу спідниця – коротка, дівчаткам такі заборонили б носити у школі. Вона акцентує увагу на засмаглих, довгих та струнких ногах.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Очі не могла відвести. Якщо я вирячилася, то це від захоплення", "А чому рот відкритий? Ніс закладений? Ви акуратніше з цим, здоров'я треба берегти", "Як на мій погляд, трохи худенька - недогляд. Тому, треба відкормлювати жінку з ложечки", - пишуть користувачі у коментарях.

Ксенія Мишина, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина розлютила матусь, прийшовши до сина до школи в напівголому вигляді: "Ви забули переодягтися?"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Мішина розлютила матусь, прийшовши до сина до школи в напівголому вигляді: "Ви забули переодягтися?"

Знай.ua писав, колишньої Ксенії Мішиної Еллерт не на жарт розлютив українців: "Принизливо і гидко ..."