Арнольд Шварценеггер - 76-річний, всесвітньо відомий актор і бодібілдер, який здобув частку популярності за ролі у фільмах "Термінатор", "Конан-варвар", "Хижак" і так далі.

Якийсь час він був губернатором штату Каліфорнія, а зараз він просто кайфує від життя, продовжуючи тренуватися, незважаючи на літній вік. Хоча є й неприємні моменти — наприклад, нещодавно джерела в оточенні культуриста повідомляють, що він змушений на якийсь час "відійти" від тренувань через проблеми зі здоров'ям.

Він ліг під ніж хірурга. Але нічого серйозного.

Арнольд Шварценеггер. Фото: скрин відео

Арнольд мав ушкодження нерва в ліктьовому суглобі, яке вимагало операції минулого четверга. Лікарі наклали захисну гіпсову пов'язку на всю праву руку, тому Gold's Gym залишився без свого лідера... але, мабуть, лише на тиждень. Він провів своє останнє тренування за кілька годин до операції, а зараз ходить на сонці в Південній Каліфорнії.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Минулого тижня Арнольд опублікував відео, яке ніхто ніколи не бачив і не публікував, що викриває, що його операція на серці 2018 року була набагато серйознішою, ніж будь-хто знав.

Це мала бути рутинна неінвазивна процедура заміни клапана серця, але щось пішло не так, і лікарі швидко вирішили здійснити повноцінну відкриту операцію на серці.

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер отримав рекордний гонорар не за "Термінатор": обскакав Джима Керрі і навіть Тома Круза

Як повідомляв "Знай.uа", Кличко ще вчитиметься і навчатиметься: ексгубернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер своїми руками лагодить дороги для простих людей

Знай.ua писав, Сільвестр Сталлоне і Арнольд Шварцнеггер схопилися за ножі для виживання: "Безжально атакували один одного"