Ольга Фреймут — відома українська телеведуча жінка, яка подарувала нашій країні поняття культури та елегантності.

Зараз вона поділилася публікацією у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 600 тисяч людей. До цього вона викладала текст, в якому описано несправедливість щодо українців в Ізраїлі.

Оля Фреймут, фото: Знай.ua

На цей раз Ольга Фреймут виставила чорно-білий кадр, будучи в ньому в одній сорочці. Вона вкотре довела, наскільки ніжною та сексуальною може бути. З розпущеним волоссям і зі сміливим поглядом, що дивиться прямо в об'єктив камери, жінка постаралася пояснити, коли можна, а коли не можна вживати нецензурну лексику.

Вона зазначає, що медійні особи, блогери, дипломати не повинні матюкатися. Бо від них шанувальники і просто громадяни чекають на високі стандарти.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

“Публічні люди, коли вдаються до лайки, викликають недовіру і виглядають неконтрольовано. Під час війни хочеться покладатися на сильних особистостей, які тримають ситуацію під контролем", - заявляє Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут, фото: Instagram

При цьому коментарі відключені, відреагувати на ці поради неможливо. Ольга додає, що якщо ви батько, і ви помітили, що ваша дитина використовує нецензурну лексику, дуже важливо відреагувати – при своїх друзях це "дозволено", але у вашій присутності це варто забороняти.

Нагадаємо, 17-річна дочка Фреймут похвалилася соковитою фігурою в бікіні: "Місце сили"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Фреймут поскаржилася на скупість європейських чоловіків: "Купив 2 картоплини, 4 помідори та одну грушу"

Знай.ua писав, 17-річна дочка Ольги Фреймут "змінилася" і повернулася зі США в Україну: "Не даю спокою..."