Гоша Куценко - російський співак, актор та режисер, який народився та виріс в Україні.

Попри те, що він з України, українцем назвати його не можна. Пропагандистські висловлювання в адресу нашої країни, виступи в росії та навіть приїзд до тимчасово окупованих територій.

Артист відвідав захід, присвячений дню визволення від німецько- фашистських загарбників в Донецькій області. 8-9 вересня, Куценко провів у так званій "ДНР", розважаючи окупантів. Така інформація почала ширитися телеграм-каналами.

Пост про Гошу Куценко. Фото: скрін каналу

Окрім нього на захід завітали й інші артисти країни-агресорки, частина з яких також є учасниками "Миротворця". Серед них, такі ярі прихильники путінського режиму як: Газманов, Дюжев, Лепс, Буйнов та інші.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Григорій Лепс. Фото: скріншот youtube

Окрім окупантів та так званих артистів, захід відвідали й представники влади рф. Сам Куценко показав верх цинізму. Виступаючи перед російськими військовими, які обстрілюють Україну, вбивають людей, знищують міста, він сказав, що Львів рідна Україна.

На щось інше не можна було розраховувати, адже позиція артиста була відома, ще з 2014 року. Тоді, він сказав, що приїзд в України можливий лише тоді, коли там перестануть вбивати дітей та бабусь, коли люди нарешті протверезіють та зрозуміють, що воюють самі з собою.

Гоша Куценко. Фото: скрін Ютуб

Куценко неодноразово знімався в фільмах пропагандистів. Саме цей факт та активна підтримка росії і стали причинами внесення артиста до бази "Миротворець".

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, путініст Дюжев переплутав пігулки та влаштував виставу в Донецьку: "Героїзм ступеня геніальності"

Раніше портал Знай інформував, Таїсія Повалій, позбавлена ​​Народної артистки України, знайшла собі "будинок" на Кавказі: для "ЛНР" уже не киянка

Також наш портал повідомляв, зірка українських шоу Шепелєв швидко "перевзувся": побіг за кривавими рублями