Відомий український репер Олександр Ярмак, якого українці знають під сценічним ім'ям Yarmak став командиром підрозділу управління дронами.

Про це він розповів на шоу "20:23" Євгену Яновичу.

Yarmak. Фото: скриншот Youtube

Артист з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист нашої країни та ліквідововує окупантів на фронті.

Олександр розповів Жені про те, що перевівся у новий підрозділ, де буде очолювати посаду командира підрозділу керування дронами. Тепер під його керівництвом будуть перебувати 28 чоловік.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Ярмак. Фото з Instagram

"Це відповідальне рішення, тому що війна забрала дуже велику кількість у нас прекрасних патріотів, командирів, людей компетентних. І цих людей з кожним днем у нашому війську, на жаль, стає все менше і менше. Тому хтось, хто проходить шлях, хтось має починати брати на себе відповідальність. Тому я для себе вирішив, що це велика відповідальність, це відповідальність за життя 28 людей, відповідальність за результати, але хтось це має робити", – зазначив Ярмак.

Музикант займається професійно цим напрямком з минулого року.

ЯРМАК. Фото: скрін youtube

Він розповів про те, що працює з дронами ще з того часу, коли СБУ і ГУР тільки почали розвивати безпілотники на фронті.

"Я один з тих, хто започатковував у ССО цей рух. Я людина компетентна, відповідальна, я можу забезпечувати свій підрозділ усім необхідним", - ділиться Олександр.

Раніше портал Знай повідомляв, YARMAK розповів, як ЗСУ перетворюються на справжній космодесант і проговорився про "сюрприз" окупантам: "Готуємо пекло".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК перетворився на фольклорного персонажа і придумав, як насолити загарбникам: "Більше гарматного м'яса".

Крім того, ми писали, музикант Олександр Положинський зізнався, що його перевели до іншого підрозділу ЗСУ через здоров'я: "Не кажіть мені, що я герой".