Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий повеселив пародією на федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца, з яким нещодавно стався інцидент на пробіжці. Новий ролик артист опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий вирішив посміятися з Олафа Шольца, який нещодавно з'явився на публіці із пов'язкою на обличчі. За словами політика, він невдало впав під час пробіжки.

Юрий Великий, скріншот: Youtube

У мережі з'явилося багато припущень і мемів про те, що насправді сталося з канцлером. Деякі користувачі мережі припустили, що це пов'язано з затягуванням передачі Україні ракет. Юрій Великий перевтілився в політика і розповів, що сталося і як у цьому замішані конотопські відьми.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Олаф Шольц, який затягує передачу Україні ракет Таурус, нещодавно показав своє фото з чорною пов'язкою на обличчі, що закриває праве око. Політик упав під час пробіжки. Він розмістив своє фото в соцмережах і пожартував, що чекає на меми про себе. Ну, в мемах я, поки що, не дуже сильний, а от пародію зроблю із задоволенням", - зазначив гуморист.

Користувачі мережі залишилися у захваті від пародії.

"Це незрівнянно!)) Слава конотопським відьмам!", "Дуже смішна пародія", "Він сам себе стукнув за повільне постачання зброї для України", "Ой, Юрію!!! Як завжди насміхалася з Ваших дивовижних приколів, які б'ють у 10-ку", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, "Негативне народження": Юрій Великий спародіював Шойгу, Лукашенка та Путіна, які розкрили правду про Пригожин.

Також наш портал інформував, Юрій Великий з "Квартал 95" розсмішив реакцією росіян на "прогулянку" дронів по Москві: "Збиті вікнами веж.

Крім того, ми писали, Юрій Великий показав нові пригоди Гіркіна у камері СІЗО: "Ігор Баландович не здається".