Співачка Анастасія Кочетова, за сценічним ім'ям MamaRika, активно спілкується із шанувальниками у соціальних мережах та через ЗМІ.

Вона розповідає про подробиці особистого та творчого життя. Зокрема відомо, що співачка народилася в Червонограді, Львівська область. А під Києвом її родина винаймає будинок, який пережив окупацію.

MamaRika, скриншот: Instagram

На щастя, їхнє житло сильно не постраждало. Вони повернулися до Київської області, де й жили, поки не відправили всією родиною за кордон на гастролі.

А одного разу вона повідомила. що разом із чоловіком та маленьким синочком поїхала на гастролі за кордон. Факт того, що її чоловік теж поїхав, обурив передплатників. Як відомо, через воєнний стан чоловіків не випускають за кордон, а тут зірки без обмежень подорожують, ніби нічого не відбувається.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Розставити крапки над "i" Настя вирішила в інтерв'ю 24 каналу, яке вийшло у соціальній мережі youtube. Вона розповіла, що не в їхніх правилах тікати із країни всією родиною. Як відомо, під час окупації Київської області вона з чоловіком та дитиною не виїжджала за кордон.

MamaRika, кадр із кліпу на пісню "Люди"

А тоді вони вирушили у подорож із благодійними концертами. Як зізналася співачка, таких пропозицій у них накопичилося достатньо, тому вони вирушили до гастрольного туру. До речі, її чоловіка випустили легально через Міністерство культури, яке надало дозвіл.

Сергій Середа зараз веде її концертів і допомагає з організацією виступів. Також співачка поскаржилася на умови, де їм доводиться жити під час гастролей.

Нагадаємо, що MamaRika зніяковіла, коли сіла попою на коліна до Козловського: "Він підв'яли трохи".

Раніше ми повідомляли, що MamaRika показала те, від чого розіб'ється серце будь-якої української мами: "Останнім часом часто плаче...".