Номінант на премію "Еммі" Персі Гайнс Уайт - зірка серіалу "Венздей" від Netflix - "награвся"... за даними інсайдерів Daily Mail, він не візьме участь у продовженні цього проекту через звинувачення у нападі на жінку, на вечірці.

22-річний хлопець грає Ксав'є Торпа, учня школи, в якій навчається і Венздей Адамс, зі здатністю оживляти мистецтво.

Джерело, близьке до його родини, підтвердило цю новину. Хлопець є висхідною зіркою – з помітними ролями у "Сутінковій зоні" та "Обдарованих" – перш ніж з'явилися звинувачення від анонімного користувача соцмереж у Twitter (X) 18 січня. Публікацію незабаром видалили.

Автор заявив, що актор домагався її на влаштованій ним вечірці і звинуватила його в тому, що він влаштовував цю вечірку з наміром напоїти жінок достатньо, щоб вони зайнялися інтимом. Персі – шанобливий, ввічливий, талановитий актор, справжній професіонал. Він незмінно ввічливий до всіх, включаючи знімальну групу та своїх шанувальників, більшість з яких лояльні до нього, як і належить.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Для Netflix викреслити його із шоу – ганьба. Це були просто хибні чутки. Це просто неправильно. Хоча Netflix стверджує, що через страйки, які зараз лихоманять Голлівуд, ще не ухвалено жодного рішення щодо акторського складу. Гайнс Уайт та його батьки, обидва з яких актори та письменники, рішуче заперечували звинувачення, описавши їх у пристрасному посту у Instagram у червні як "кампанію дезінформації".

Персі Хайнс Вайт (Ксав'єр), кадр з серіалу "Венздей"

Він написав: "На початку цього року хтось, кого я ніколи не зустрічав, почав в інтернеті кампанію з дезінформації про мене. Тому мою сім'ю знайшли і почали переслідувати, а мої друзі отримали погрози смерті. Були використані мої неповнолітні фотографії. Мою подругу Джейн помилково зобразили як жертву, та її спроби викласти правду проігнорували”.

Нагадаємо, 20-річну зірку "Венздей" запідозрили в коханні з Джонні Деппом: "Дайте нам спокій"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Венздей" Дженна Ортега прийняла "дорослу" позу в напівпрозорих колготках: "Класний досвід"

Знай.ua писав, продюсер відмовився працювати з зіркою "Венздей" Дженною Ортегою: поводилася на зйомках "огидно"