Співачка українського походження Ані Лорак активно працює у росії та продовжує будувати свою кар’єру, не гребуючи російськими рублями.

Так вона виступає на кремлівських концертів та розважає росіян на корпоративах. Зовсім недавно вона стала суддею російського шоу талантів. Співачка виставила пост в соціальній мережі, присвячений анонсу цього шоу.

Пост Лорак. Фото: скрін Інстаграм

Та після публікації, співачка піддалась масштабній хвилі критики.

Спершу "прихильники" розкритикували наряд, в якому Лорак зібралася до дітей. Критикували, до слова її не тільки українці, а й росіяни. Українці захейтили її за мовчазну позицію та роботу в країні-агресорці. Росіяни ж її цькували за те, що її репутація тепер заплямована і її патріотичні настрої щодо росії недостатні. Користувачі мережі обурювалися та писали, що Ані Лорак потрібно гнати мітлою і патріотка вона така собі. Після всіх гнівних та критикуючих коментарів, суддя шоу закрила коментарі до цієї публікації.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram

Співачка не бачить проблем у роботі з пропутінськими артистами Росії. Разом з нею суддями на шоу виступили Олексій Воробйов, Люся Чеботіна, Ігор Крутий. До слова, всі вони мають пропутінську позицію і нормально ставляться до війни, яку розв’язала їх країна.

Зараз співачці не солодко живеться і в росії, де донедавна вона була в прихильності. Концерти її часто відміняють, та вона вирішила реабілітувати себе та відправилася на шоу талантів.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Лайма Вайкуле змусила Аллу Пугачову зробити це: "Живи спокійно країно. Тепер у нас ще одна"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, квитки Сергія Бабкіна за кордоном продає російська компанія

Також наш портал інформував, Netflix "поховав" українського військового Павла Вишебабу: "Кінцівка вийшла драматичною, але є нюанс.."