Колишня дружина відомого українського актора, зірки серіалів "Коли ми вдома", "Село на мільйон", "Майор і магія" та "Будиночок на щастя" Костянтина Войтенко Валентина Марініна поділилася скандальними подробицями зі свого життя у шлюбі.

Валентина у соціальній мережі Instagram написала великий пост, де зізналася, що страждала від морального, фізичного та фінансового насильства.

Жінка називає колишнього чоловіка тираном та ґвалтівником. Вона заявила, якось під час бійки він викидав її за волосся зі своєї квартири.

Публікація Марініної, скріншот: Instagram

Валентина пише, що їй соромно за те, що стільки років терпіла знущання та побої, набувала такої форми відносин, як нормальну. Більше того, ще сама звинувачувала себе.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Костя Войтенко и Валентина Маринина, фото: Instagram

"Мій колишній чоловік - перверзний нарцис і ґвалтівник. Так знаю його я, колишня дружина і мама нашої спільної дитини. Він публічна людина, тато, яка час від часу радіє своїй дочці. Він - колишній, який вибирав і вибирає зі мною насильницькі форми спілкування: газлайтинг, погрози, фінансове, психологічне та фізичне насильство", - пише Валентина.

Жахливо те, що жінка не мала підтримки ні від держави, ні від рідних. Поліція приїжджала на виклики та вмовляла не писати заяви. Навіть отець Валентини радив помиритися із чоловіком після чергового скандалу із побоями.

"Коли я вперше і востаннє викликала поліцію після випадку фізичного домашнього насильства, поліція натякала: "Ви подумайте, може помиритеся? Інакше у нього виправні роботи і він уже числитиметься. Нічого, що я в синцях, і мене за волосся вночі викидали зі своєї квартири. Головне ж, що в сім'ях так "не прийнято" - писати заяви на чоловіків, ще й таких публічних і як би пристойних", - розповіла Валентина.

Костя Войтенко и Валентина Маринина, фото: Instagram

Вона зізнається, що довго не наважувалася говорити про свою ситуацію публічно. Близько 5 років вона працює з психологами та психотерапевтами. Але й після багатьох консультацій та практик Валентина втомлюється "відбиватися від його агресивності та маніпуляцій".

"Так, мій колишній чоловік і відомий актор Костянтин Войтенко - домашній тиран з, припускаю, нарцисичним розладом психіки та ґвалтівник", - вважає жінка.

Валентину підтримали у коментарях колеги Наталія Денисенко, Олена Светлицька, Ксенія Мішина. Вони наголосили, що ніхто не має права на насильство. Це недопустимо.

Публікація Марініної, скріншот: Instagram

Також варто нагадати той факт, що Костянтин та Валентина одружилися у 2015 році. У грудні 2016 року у них народилася донька Емілія. У жовтні 2022 року Валентина та Костянтин розлучилися. Про скандали в сім'ї вперше заговорили за участю актора у проекті "Танці із зірками". Тоді Валентина відмовилася виходити із ним на паркет.

А ось під час повномасштабного вторгнення Валентина із дочкою виїхали за кордон. Костянтин Войтенко у цей час закрутив новий роман.

Нагадаємо, "Ми розлучені, моє рішення": Олена Зеленська розкрила правду про останні роки життя.

Раніше повідомлялося, Анну Трінчер у минулому примушували до інтиму: "Плакала, не могла дати відсіч".

Також, "Найстрашніше, я боюся...": Анна Трінчер зізналася, що ледве пережила знущання коханого.