Всесвітньо відомий репер 50 Cent фігурує як підозрюваний за кримінальним справі про напад на фанатку, радіоведучу Бригану Монегайн.

Вона подала заяву в поліцію в середу ввечері після того, як музикант кинув у неї мікрофоном, у "виробничу зону, і в неї "прилетіло". Потерпіла сказала поліції, що 50 Cent дивився прямо на неї, перш ніж кинути мікрофон, тому, по На її думку, репер знав, що робить.

Скандал із 50 Cent, скрін: Youtube

Бригана потрапила до лікарні з розрізом на голові.

"Давайте прояснимо, як я сьогодні сказав поліції Лос-Анджелеса, мій клієнт Кертіс ніколи навмисно не вдарив би нікого мікрофоном. Будь-хто, хто стверджує інше, не має всіх фактів і неправильно поінформований", - заявляє його адвокат.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

50 Cent поводився як Cardi B під час свого концерту в Лос-Анджелесі, коли вона кинула зламаний мікрофон у розпачі у натовп, потрапивши фанатці прямо по голові. Репер вийшов на сцену в середу ввечері - цей виступ був частиною туру "Фінальне коло" 2023 року. Його дуже розлютило те, що йому на сцені кілька разів підсунули несправний мікрофон.

Подивіться відео... він виходить на сцену з мікрофоном у руці, щоб приєднатися до YG, що виконує пісню. Несподівано 50 Cent повертається в один бік сцени і жбурляє мікрофон, потрапляючи жінці в голову.

Присутні розповіли, що він не цілився в жінку, проте потрапив їй добре. У Instagram з'явилися фотографії потерпілої з розрізом на лобі та кривавими рушниками, обгорненими навколо шиї.

Скандал з 50 Cent, скріншот: Instagram Stories

Скандал з 50 Cent, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, жінка займається з чужими чоловіками з "дозвіл" і заробляє півмільйона на рік: дружини дуже раді

Як повідомляв "Знай.uа", 37-річна жінка переспала з 15-річним сусідом-підлітком і пообіцяла вийти за нього заміж: хлопчик втік з дому

Знай.uа писав, наречена не може знайти ідеальне плаття для весілля з примарою і хвалиться інтимом з ним: "Це була бурхлива ніч