Володимир Дантес — відомий український виконавець, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, який знову почав набирати популярності останні близько 5 років.

В ході інтерв'ю "Люкс.ФМ", протягом всього 20 хвилин, він встиг відповісти на безліч запитань — якою машиною їздить артист, чи вміє економити гроші, що він вибрав — кохання чи успіх, про весілля з Кацуріною, коли в останній раз плакав і багато інших. Ми вже обговорили одну тему з безлічі, Володимир зізнався, що у розлученні з Надією Дорофєєвою весь процес був неймовірно складним і якісь певні фрагменти виділити неможливо.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

У цьому ж інтерв'ю він розповів про те, чому зараз, через рік від початку стосунків із Дашею Кацуріною, він не готовий на ній одружитися. Щодо цього серйозного процесу він не до кінця розібрався. І в цьому немає вини нової обраниці.

"І так класно. Зараз - і так супер. Я не відкидаю той момент, що буде. Блін, ми разом тільки - скільки там? Тільки рік", - зазначив Володимир Дантес.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Вони удвох навіть не спілкувалися на цю тему, але весілля – це завжди святкування, а чоловік вважає, що зараз зовсім не той час, коли це доречно. Дуже важко не думати про те, що саме в цей момент помирають люди — мирні жителі чи наші військовослужбовці.

Володимир Дантес, фото: Instagram

"Я не розумію, як почуватимуся, коли сильно гулятиму. Швидше за все, це треба проговорити з психологом", – заявив Дантес.

Нагадаємо, Даша Кацуріна натякає Дантесу на весілля – співак уже знає, де це буде

Як повідомляв "Знай.uа", "я жінка": Володимир Дантес вразив українців відвертим зізнанням

Знай.ua писав, Володимир Дантес міцно притиснув до себе Кацуріна без ліфчика - Дорофєєва відпочиває: "Якщо ви думаєте ..."