Настя Каменських — відома українська виконавиця, яка часто викладає будь-які публікації на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зовсім недавно вона виставила знімок, представши сидячи на підлозі. Як виявилося, жінка вже кілька років займається йогою — поєднанням тіла, розуму та душі, щоб досягти гармонії.

Настя Каменських. Фото Instagram

"Кожна вправа, кожне дихання - це можливість поглибити зв'язок зі своїм внутрішнім "я". Йога допомагає розслабитися, зняти стрес, підвищити гнучкість тіла, але її справжня сила полягає в здатності розуміти наші думки та емоції, навчити нас прислухатися до себе та навколишнього світу", - пише Настя Каменських у публікації.

Можливо, вона настільки "прислухалася" до себе, що, за даними блогера Богдана Беспалова, зовсім скоро розійдеться з Потапом. Вона якось виклала спільну фотографію з Олексієм. Вони вдвох стали учасниками багатьох скандальних ситуацій протягом повномасштабної війни. Саме тому популярність їх пари почала падати. Цю кризу вони можуть пережити виключно разом, але це триватиме зовсім недовго.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

"Крах все одно неминучий. Це "Титанік", який тоне. Просто на даному етапі ще не пробило шпалери і не пішла вода всередину корабля. Спостерігатимемо за цим цирком далі", - додав він.

Нагадаємо, скандал із піснею "Волонтер" та "заочним" записом у ТРО: Настя Каменських зізналася, чи соромно їй за чоловіка Потапа

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських натягла топік на пишні груди: "Спорт - сила"

Знай.ua писав, "Потап бухає": Настя Каменських зібралася на весілля з лисим красенем