Маша Кравець — 20-річна красуня, дочка актриси студії "Квартал 95" Олени, яка рухається своїм шляхом та ділиться цим у соціальній мережі Instagram.

Там за її життям стежать понад 15 тисяч людей. З цими людьми дівчина зовсім недавно поділилася цілою серією знімків, об'єднаних однією тематикою — літо 2023 року, яке вже минуло і залишило після себе приємний і не дуже смак через повномасштабну війну.

Маша Кравець, фото: Isntagram

Всього десять знімків — останній із них, скріншот пісні. Дівчині дуже сподобалася композиція "Radio" Лани Дель Рей.

На першому кадрі вона постала з пробитим носом, у кепці, з ланцюжком із черепашок. Далі вона постала вже зі своєю подругою, окремо – з квітами. Особлива увага приділяється дозвілля біля води, в басейні. "Мокра" Маша Кравець спочатку постала по груди у воді, тримаючись за лямки зеленого бікіні. Образ вона доповнила сонцезахисними окулярами. А потім і просто на лежаку, відкривши рота.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Крім того, варто побачити і дев'ятий кадр, на якому постав молодик, який вирішив показати із себе справжнього джентельмена, зав'язавши їй шнурки.

Нагадаємо, подруга Зеленського Олена Кравець, яка залишила "Квартал 95" не змогла приховати кохання таємного Сергія: "Пробач, що дозволяю..."

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Олени Кравець з "Квартал 95" Маша похвалилася тим, що вміють руки кучерявого Віті: "Це обличчя…"

Знай.ua писав, зовсім доросла дочка Олени Кравець з "Квартал 95" показала, як несхожа на маму: два пальці затьмарили все