Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару розповіла про заробіток під час війни та фінансову допомогу від нареченого-іноземця.

В інтерв'ю зі Славою Деміним артистка зізналася, що має нестабільний дохід, бо він залежить від проектів, роботи у театрі та різних зйомок. Її заробіток може коливатися від 100 до 2000 доларів, проте Сопонару зазначила, що іноді її прибуток менший, ніж хотілося б, але великої проблеми у цьому не бачить.

"Ну якщо біда зовсім, то в мене є наречений, який може закрити якісь мої питання", - додала вона.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Ірині потрібно близько 1000 доларів на місяць, щоб покрити особисті потреби, включаючи манікюр та обслуговування автомобіля. Також акторка намагається сама впоратися з фінансовими викликами та не просить грошей. Втім, хлопець Рис вирішує всі побутові питання у їхніх стосунках.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

"Мені взагалі важко просити в будь-кого. Гроші тим паче. Коли ти доросла жінка, а в тебе немає грошей на якісь штуки. Це прикро. У нас немає спільного бюджету. Мої гроші — це мої, а його — типу наші. Битовуху він закриває", - зізналася Сопонару.

Сопонару з хлопцем, фото з Instagram

Нагадаємо, дівчинка Кравець з "Жіночого кварталу" Іра Сопонару міцно схопила волохатого блондинчика: "Попався"

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Сопонару показала досить нареченого після збільшення грудей: "Одне з моїх коханих..."

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Квартал 95" показала, як насправді виглядають її батьки: "Все інше збудуєш"