Ентоні Лоффредо - 35-річний француз, відомий у всьому світі, як "чорний інопланетянин", який витратив роки життя на зовнішні зміни тіла.

За його сторінкою в соціальній мережі Instagram стежать понад 1,4 мільйона людей, де він вирішив поділитися епічним спогадом — про те, як він виглядав до всього цього ще 10 років тому.

"Люди називали мене божевільним, але наука не навчила нас тому, чи є божевілля найвищим проявом інтелекту. Якщо все глибоке не походить від хворої думки. Проект "Чорний інопланетянин: Еволюція 62%", - заявляє Ентоні.

Він був звичайним чоловіком, зі звичайним носом, ротом, з бородою, вусами і навіть із сережкою у вусі. Однак у якийсь момент усе змінилося. Тепер усі його тіло покривають татуювання.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Він ампутував ніс, вуха, два пальці і постарався навіть над очними яблуками. Із планів на майбутнє - ампутувати ногу, щоб "роботизація" тривала.

"Як погіршилося життя 10 років тому", "Десь у галактиці інопланетянин займається проектом white_man", "Ти був таким гарним... тепер ти мене лякаєш", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, ваші тату можуть принести горе: які малюнки на тілі прирікають на страждання не лише власника, а й його оточення

Як повідомляв "Знай.uа", 23-річна дівчина відмовляється від розлучення з 56-річним мільйонером: "Мені не соромно"

Знай.uа писав, хлопець зробив собі татуювання у вигляді окулярів, щоб ніколи їх не забути: "Я розплакався, коли..."