Поки тато-прихвостень путіна роздає концерти та викрикує те, як він ненавидить Захід, його син Заходом не брезгує і відпочиває на дорогому курорті у Монако.

Олег Газманов – відомий співак, який від самого початку повномасштабного вторгнення брав участь у пропагандистських концертах. Окрім того, він закликав росіян брати зброю та іти вбивати українців. Проте його прийомний син Філіп зовсім не хоче жити у рідній країні і вирушив у пошуках кращої долі – у Монако. Таку інформацію опублікувала в себе в телеграм-каналі Собчак. Там він відпочиває та навіть працює на роботі – моделлю. Досить дивний вибір при такій похвалі рідної країни.

Газманов Філіп. Фото: скрін Телеграм

Це видно з його сторінки в забороненій у росії соціальній мережі, де він публікує знімки з яскравими краєвидами та дорогими машинами. Користувачів соцмережі, а зокрема, росіян, обурила така поведінка і демонстрація безтурботного життя. У коментарях можна побачити запитання про фронт і повернення на росію. Але той не поспішає відповідати на такі закиди.

Коментарі під фото Філіпа Газманова. Фото: скрін

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше у Газманова запитували, чому його син досі не на фронті, раз його тато закликає інших воювати. Він ухилився від прямої відповіді та розповів, що його старший син просто виступає у госпіталях та підтримує солдатів. Але не такої підтримки хоче суспільство, адже приклад повинен бути наглядним. Сам же Газманов заявляв, що відправиться в окопи разом із співвітчизниками, якщо батьківщина йому накаже. Та зараз вважає, що приносить користь своїми викриками з трибуни про потребу у війні.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, на росії збили особистий літак євгенія пригожина: все у вогні, є жертви

Раніше портал Знай інформував, Джеймс Кемерон відпочиває: російський бойовик лякає росіян українським дроном з клешнями, який по ночам збирає ранених окупантів

Також, наш портал повідомляв, у Киргизстані натовпом побили росіян: жалітися немає кому