Відомий датський режисер Ларс фон Трієр виклав на своїй своїй у соцмережі провокативний пост, у якому підтримав російських загарбників.

Він висловив обурення, щодо спільного фото прем’єрки Данії з Володимиром Зеленським. На фото вони позували на борту винищувача F-16, який Данія обіцяла передати Україні.

Володимир Зеленський та прем'єрка Данії на борту винищувача. Фото: скрін відео Ютуб

У своєму пості режисер звернувся до путіна, Зеленського та прем’єрки
Фредеріксен, зауваживши, що життя росіян теж важливі.

Пост режисера. Фото: скрін сторінки Інстаграм

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Режисер назвав ці літаки потужними машинами для вбивства. Очевидно, що режисер відкрито підтримує росіян, та виступає проти надання Україні такої потужної зброї.

20 серпня Президент України відвідав Данію. У результаті переговорів було повідомлено, що Данія передасть Україні винищувачі F-16, в кількості 19 штук. Вони вкрай потрібні для переваги у повітрі на полі бою. Потім були опубліковані спільні фото у одному з цих винищувачів. Також винищувачі погодились надати Нідерланди.

Датський режисер Ларс фон Трієр – відомий не тільки у своїй країні, а і по всьому світу. Зняв багато фільмів за свою довгу кар’єру довжиною майже 40 років. Останні роки страждає на хворобу Паркінсона та контрольований алкоголізм.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, "Я повернувся б раніше": Юрій Горбунов розповів, що думає про виїзд Потапа

Раніше, на порталі Знай, повідомлялось, лідер гурту O.Torvald Женя Галич ледь не попрощався з життям на фронті: "Сьогодні у мене другий день народження"

Також, наш портал інформував, Олег Скрипка навалив крінжі про фемінізм та вказав на місце жінки: "Потрібно не упустити патріархат"