"Беверлі-Хіллз, 90210" - неймовірно популярний серіал з 90-х, який точно значиться у списку найкращих серед мільйонів глядачів по всьому світу.

Одна з актрис — Торі Спеллінг — про що заявляє видання Page Six — у соціальній мережі Instagram, у Stories зізналася, що зараз вона бореться з невідомою хворобою.

Торі Спеллінг, фото: Instagram

Жінка зараз перебуває в лікарні, їй стало погано і вона знепритомніла, тому було ухвалено рішення про госпіталізацію. На опублікованому знімку можна побачити спеціальний браслет з даними про неї і крапельницю, приєднану до руки.

"Четвертий день тут, і я так сумую за своїми дітьми", - заявила вона.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Вона назвала своїх діток сміливими, сильними, добрими та витривалими. Вони завжди мають позитивний дух, незважаючи ні на що. Проте варто зазначити, що Тоні Спеллінг не намагається розповідати про те, що з нею сталося, у всіх подробицях. І те, як вона відгукується про своїх дітей, насторожує. Бо це відчувається, як якесь "прощання".

Торі Спеллінг, фото: Instagram

Жінка — дочка телепродюсера Аарона Спеллінга, занесеного до Книги Рекордів Гіннесса, як найрезультативніший продюсер усіх часів та народів. І, що найкумедніше, як власник найбільшого будинку у світі — там 123 кімнати.

Торі Спеллінг, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, кого з них зможете дізнатися: як змінилися 12 акторів серіалу "Беверлі-Хіллз 90210" через 30 років

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва розсунула ніжки в тоненькому купальнику: "Схожа на молоду Шенен Доерті - Бренду з Беверлі-Хіллз"

Знай.ua писав, зірка "Друзів" Метью Перрі абсолютно невпізнанний через 20 років після ролі Чендлера Бінга: "Жахлива річ"