Легендарний серіал "Відчайдушні домогосподарки" закінчився далекого 2012 року. З того часу доля актрис, які грали головних героїнь Єви Лонгорії, Марсії Крос, Фелісіті Хаффман та Тері Хетчер, сильно змінилася.

З часу прем'єри минуло вже майже 19 років. Виконавиці головних ролей продовжують зніматися, але такого успіху, який принесли їм "Домогосподарки", більше нема.

Єва Лонгорія (Габріель Соліс)

Єва Лонгорія (Габі), кадр із серіалу "Відчайдушні домогосподарки"

Найвідоміша актриса, яка вийшла з цього популярного ситкому, Єва Лонгорія спробувала себе в ролі продюсера проекту "Підступні покоївки". Крім цього, вона не закинула акторську кар'єру та знялася у серіалі "Бруклін 9-9".

В особистому житті актриса довго не могла знайти своє щастя. У неї за плечима — два шлюби та два розлучення. 2016 року вона стала дружиною бізнесмена Хосе Антоніно Бастона. Через три роки у віці сорока трьох років вона народила йому сина Сантьяго Енріке. Після народження дитини вона якийсь час займалася сім'єю, а зараз збирається повернути у кіно – вона зніметься у трьох фільмах, а в одному з них ще буде режисером. Єві 48 років і вона відома не лише своїми ролями, а й активною благодійною діяльністю: її фонд допомагає дітям-інвалідам.

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Фелісіті Хаффман (Лінет Скаво)

Фелісіті Хаффман (Лінетт Скаво), кадр з серіалу "Відчайдушні доморгосподарки"

Після "Відчайдушних домогосподарок" Фелісіті Хаффман довгий час залишалася успішною актрисою, вона зіграла в популярних проектах "Торт" та "Некерований", остаточно довівши всім, що завдяки таланту здатна бути різноплановою актрисою.

Фелісіті Хаффман була причетна до скандалу: актриса заплатила п'ятнадцять тисяч доларів за те, щоб замість її дочки Софії випускний тест написав інша людина. Її шахрайство розкрили правоохоронці та навіть відсиділа у в'язниці дванадцять днів.

Тері Хетчер (Сьюзан Дельфіно)

Тері Хетчер (Сьюзан Дельфіно), кадр із серіалу "Відчайдушні домогосподарки"

Тері Хетчер після "Відчайдушних домогосподарок" пробувалась у парі епізодичних ролей, але більше реалізувати себе не змогла. Актриса веде Instagram, де хвалиться метаморфозами тіла.

Тері Хетчер знімалася і до "Відчайдушних домогосподарок", але цей серіал став для неї зірковою годиною. До речі, вона прославилася як роллю Сьюзан, а й громадськими одкровеннями. Вона розповіла, що колись зазнала домагань з боку чоловіка її тітки, Річарда Стоуна. Ставши дорослою, Тері одного разу дізналася про загибель дівчинки-підлітка, яка зазнавала таких же домагань з боку Стоуна: дівчинка наклала на себе руки.Відважний вчинок зруйнував сімейне життя Тері: її чоловік заявив, що не в змозі змиритися з інтимним секретом дружини і тому уникає її. Актриса важко пережила розлучення, але заявила, що ні про що не шкодує і що вчинила правильно. Наразі їй 58 років, у неї є доросла дочка. Роль у "Відчайдушних домогосподарках" так і залишилася для Тері найпомітнішою. Нині вона знімається у малопомітних серіалах. Натомість її автобіографія "Підгорілий тост і філософія життя" викликала фурор і стала справжнім бестселером.

Марсія Крос (Брі Ван де Камп)

Марсія Крос (Брі Ван де Камп), кадр із серіалу "Відчайдушні домогосподарки"

Марсія Крос зіграла в серіалі "База Кантіко", однак у життя жінки зазнало лиха. Головна фішка Брі - прекрасне руде волосся, що вигідно відтіняє фарфорово-бліду шкіру. Але саме цих розкішних локонів актрисі довелося втратити: вона розповіла у своєму мікроблозі про те, як довго боролася з онкологічним захворюванням у 2017 році, і в результаті хіміотерапії рак вдалося зупинити, навіть втративши при цьому волосся. Марсія вела мужню боротьбу із хворобою, щоб не залишити сиротами своїх дітей: у 44 роки вона стала мамою дівчаток-близнюків Саванни та Іден. Після одужання зірка звернулася до своїх шанувальників, закликавши регулярно проходити медогляд, щоби вчасно виявити можливу хворобу та перемогти її. Зараз Марсії 61 рік,

Нагадаємо, що Карлос Соліс на коні, Карл Майєр впав у прірву, а родину Рекса вбили: як склалося життя чоловіків із "Відчайдушних домогосподарок".

Раніше ми повідомляли, що незабутня Єва Лонгорія з "Відчайдушних домогосподарок" уперше назвала це: "І я їх усіх люблю".

Також стало відомо, що за 29 років: як виглядають зараз актори серіалу "Друзі".