Знаменитий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий зняв пародію на путінського генерала Сергія Суровікіна, який таємниче зник після одноденного заколоту Пригожина. Новий ролик пародист опублікував на своєму youtube-каналі.

У ЗМІ можна зустріти багато інформації, що путінський генерал Суровікін знав, що Пригожин готує заколот і навіть підтримував його. У Кремлі це, звісно, ​​не підтверджують, але чомусь посадили високопосадовця під домашній арешт. Юрій Великий, як завжди, не втримався і показав, як живеться "генералу Армагеддону" у чотирьох стінах.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

"Як днями стало відомо, генерала ВКС Сергія Армагеддоновича СУРОВІКІНА усунули від виконання обов'язків і помістили під домашній арешт, хоча щодо нього не було офіційного розслідування. Йому заборонили виходити з дому і наказали "Мовчати, поки про нього не забудуть". Вашій увазі, ПОВНА ВЕРСІЯ промовистого мовчання Суровікіна", - посміявся пародист.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Шанувальники зазначили, що Юрій Великий так ужився у роль, що відрізнити від оригіналу практично неможливо.

"Боже, це просто геніально. Настільки вийшов правдоподібний Суровікін, що не відрізнити від оригіналу", "Дякую вам Юрій. Сміялася до сліз. Як завжди, шедевр видали", "Гучно мовчати теж свого роду талант, не кожному дано", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий з "Квартал 95" розсмішив реакцією росіян на "прогулянку" дронів по Москві: "Збиті вікнами веж.

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв "інтелектуальне інтерв'ю" Оскара Кучери пропагандисту Борису Корчевникову.

Крім того, ми писали, пародист із "Квартал 95" Юрій Великий показав нове життя Гіркіна у СІЗО: "Вечір у карцер".