Українська актриса, учасниця студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару підтримує зв'язок із шанувальниками.

За свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram за нею стежить понад 380 тисяч людей

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Як відомо, через війну війни Ірина виїжджала до Великобританії, де живе її сестра. Ірина досить довго там була і розповіла, що її серце не вільне. Вона також відкрила таємницю, що не боїться, що її коханий може піти на війну – він іноземець.

Коли Ірина повернулася до Києва, то одразу взяла участь у благодійних заходах разом із іншими акторами. Проте через деякий час вона приховала локацію на сторінках у instagram і опублікувала фото на тлі лондонських тауерів і підписала його, що залишається з Україною та запитала у шанувальників, чи так само вони.

Популярні новини зараз

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Проте українці вирішили, що Сопонару поїхала знову за кордон і невідомо, коли повернеться. Якось вона опублікувала ніжне фото з чотирилапим волохатим другом, яке підписала "Попауся". У коментарях передплатники написали, що сумують за нею та чекають на її концерти.

Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Сопонару показала досить нареченого після збільшення грудей: "Одне з моїх коханих...".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару з "Квартал 95" показала, як насправді виглядають її батьки: "Все інше збудуєш".

Також стало відомо, що зірка "Жіночого Кварталу" Сопонару зробила груди і розлютила українців напівголістю: "Можна було купити дрон".