Не перший місяць ходять чутки про розлад принца Гаррі та Меган Маркл. То пара свариться через фінансове становище, то скандалить у ресторані на очах відвідувачів.

Зараз закордонні ЗМІ взагалі повідомили, що подружжя вирішило пожити окремо. Про це 19 липня повідомиловидання Express.

Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео

Джерело розповіло, що подружжя зазнає тяжкості фінансового тягаря, оскільки витрачає багато грошей на свою безпеку, а також на шикарне життя в Каліфорнії, зокрема на особняк вартістю 14 мільйонів доларів. Це стресова ситуація, через яку Меган і Гаррі нібито вирішили пожити окремо і набратися сил, щоб рухатися далі.

"Вони намагаються з'ясувати, що вплинуло на їхню спілку. Гаррі не вписується в безсмачний світ Меган", - повідомив інсайдер.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Гаррі, який втратив гроші, готується до поїздки в Африку на зйомки нового шоу для Netflix. Принц має намір зняти там документальний фільм.

"Роздільний дозвіл на різних континентах, можливо, допоможе їм знайти те, що потрібно, щоб рухатися далі" , - додало джерело.

Принц Гаррі, кадр із шоу "Пізднє шоу зі Стівеном Кольбером"

Також стало відомо, що принц Гаррі, який відмовився від своїх королівських обов'язків, планує поїздку в Лоднон, щоб помиритися з сім'єю.

За даними ЗМІ, 38-річний Гаррі зв'язався з родичами та запропонував укласти перемир'я. Принц Вільям поки не відповів братові, а король Чарльз ІІІ взяв час, щоб подумати.

Репутація Гаррі похитнулася, коли він разом з Меганом відмовився від королівських титулів і поїхав до США. Остаточно його ім'я очорнили мемуари, в яких він розповів про інтимні речі та життя у палаці.

Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму

Нагадаємо, що Меган Маркл довела? Принц Гаррі потребує допомоги лікарів, з цим зіткнувся і принц Вільям.

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл відштовхнула принца Гаррі, коли він захотів поцілувати її - тріщину помітили всі.