Талановитий гуморист, блогер та зірка проєкту "Ліга сміху" Влад Шевченко повеселив українців, показавши реакцію росіян у Криму після чергового "бавовни" на мосту. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко регулярно піднімає настрій шанувальникам, знімаючи кумедні ролики на найактуальніші теми. Цього разу він не встояв і посміявся з росіян у тимчасово окупованому Криму, які почали масово панікувати після чергових вибухів на мосту.

Влад Шевченко. Фото: instagram.com/vlad.shevchenko

Так, Влад Шевченко показав, як змінилися настрої росіян, які приїхали на окупований острів і усвідомили, що назад вже можуть не повернутися.

"Мідії, рапани, українські паспорти", - посміявся гуморист.

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Українці оцінили новий ролик зірки "Ліги сміху".

"Кращого ми вже сьогодні не побачимо. Можна розходитися. Цікаво, чому я це відео переглядаю по 150-му разу", "Хто це вигадує???!!!! Ви моя емоційна підтримка в ці чорні 1,5 роки", - написали у коментарях шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв "інтелектуальне інтерв'ю" Оскара Кучери пропагандисту Борису Корчевникову.

Також наш портал інформував, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" дістався Кіма і пообіцяв залишити мітку на тілі: "Такий підморгує".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, тамбовський вовк із "Квартал 95" Валерій Жидков дозволив сміятися під час війни: "Це щеплення від божевілля".