Український співак та колишній журналістки Раміни Есхакзай Віталій Козловський у червні отримав повістку. Днями артист розповів українцям, про свій режим під час навчання та побратимів.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Віталій Козловський, фото: Instagram

Віталій опублікував світлину, де він у військовій формі, сидить у променях сонця зі зброєю у руках. Він розповів про свій насичений режим дня під час бойової підготовки на полігоні. Співак повідомив, що його навчання скоро добігає кінця.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Основа всього тут дисципліна. Підйом о 06:00. Відбій о 22:00. Якщо вночі тривога йдемо в укриття. Безпека важлива! Цілий день — виснажливі тренування. У неділю є можливість трохи відпочити, відновити сили", — розповів артист.

Віталій Козловський. Фото Instagram

Козловський розповідає що тренування його дуже виснажують, але він має сильну мотивацію та хоче стати гідним захисником нашої держави. Віталій розповідає, шо в його взводі 14 захисників. Усі побратими з різних куточків України та різних професій.

Віталій Козловський. Фото Instagram

"Абсолютно різні, але схожі і єдині в пориві захищати рідну Україну. Коли є велика мотивація, тоді є і сили. Навіть тоді, коли їх нема", — розповідає Козловський.

Нагадаємо, "Хворий головою, псих": Віталію Козловському вручили повістку та чекають у військовій частині

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський вже у військовій формі та на полігоні: готується до наступу

Як повідомляв Знай.ua, українці не оцінили порив Віталія Козловського на розбомбленому будинку і він послав їх: "Розриває на шматки"