Відомий український актор Остап Ступка дав перше інтерв'ю після жахливої ​​аварії, яка сталась за його участю 5 квітня. Проте українці залишилися незадоволеними його розмовою з Олексієм Сухановим.

Ступка заявив, що не вважає себе злочинцем, а аварія, що трапилася, - це нібито послання від Бога про те, що б він "зупинився". При цьому жодної конкретики про саму аварію чи суд він не висловив, і про потерпілого теж не згадав. Натомість артист вирішив покластися на філософські роздуми, мовляв, доля послала йому урок.

Остап Ступка и Суханов, скриншот

Також акторові шкода, що багато українців записали його в "хулігани", а в очі колегам зовсім соромно дивитись.

"Ну, який же я злочинець? Я на першому судовому засіданні сказав, що це якийсь фатум і злий рок, не знаю що це таке", - сказав Ступка.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Більше того, Остап зазначив, що "це могло статися з ким завгодно", але саме йому Бог чи доля вирішили послати такий "злий урок". Наприкінці інтерв'ю артист навіть пустив сльозу, але не через аварію, а лише коли говорив про свою дружину.

У коментарях українці буквально вибухнули через слова актора. На їхню думку, сам факт того, що він сів за кермо п'яним – вже злочин. Також вони не вірять, що Ступка покаявся.

Коментарі до інтерв'ю зі Ступкою

Раніше ми писали про те, що п'яний Остап Ступка на своєму Range Rover врізався в авто і хотів "домовитися" з поліцією: акторові загрожує до 3 років в'язниці

Як повідомляв Знай.ua, Ступка "кинув" водія, в якого врізався п'яним під час ДТП: постраждалий розповів деталі