Сергій Притула, відомий український волонтер, зробив заяву про зраду свого колишнього колеги, Андрія Молочного.

Він зараз проживає в РФ і підтримує російську пропаганду ще з 2014 року. Хоча до цього набув популярності на українському телебаченні.

Андрій Молочний, кадр з "Файна Юкрайна"

Незабаром він навіть висловлювався щодо "фашистів" у Києві...

У своєму інтерв'ю Сергій Притула розповів, що він припинив будь-які зв'язки з Молочним відразу ж після закінчення зйомок серіалу "Файна Юкрайна", в якому обидва актори грали головні ролі. Це сталося влітку 2010 року.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

"Шляхи розійшлися влітку 2010 року, коли закінчилися зйомки... Потім були різні історії, коли Андрій почав писати ахінею про фашистів на вулицях Києва. Над цим можна було б посміятися, якби не одне але – це публічна людина ", - зазначає Притула.

Сергій Притула і Андрій Молочний, Файна Юкрайна

Невідомо те, що змусило цю людину так різко прийняти риторику пропагандистів... хоча минуло вже стільки років, що вона давно мала зрозуміти - що правильно, а що ні.

"Жити в Україні та не мати проукраїнської позиції – в голові не вкладається", - додав Сергій Притула.

Нагадаємо, Ірина Білик прийшла до того, щоб розповісти правду про зрадницю Повалій і продюсера Ліхута : "Радіє тому, що відбувається"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Сватів" Железняк щиро не розуміє чому Зеленський почав ненавидіти росіян : це якась інша людина

Знай.ua писав, кума Ані Лорак Ліля Подкопаєва вирішила відмовитися від подруги, але українці незадоволені : "Ми, як мами, не можемо ..."