Відомий український дизайнер та творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не лише авторськими стильними вбраннями, а й цікавими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч людей.

Андре Тан цього разу показав добірку найактуальніших речей, які ніколи не вийдуть з моди. Він зазначив, що тенденції швидко з'являються та зникають, а дещо "живе" вічно.

Андре Тан, фото: Instagram

"База гардеробу — це дуже важливо. Тому в вашому гардеробі обов'язково повинні бути речі, які стануть основою стильного образу, і не вийдуть з моди", - написав дизайнер.

Класичний піджак

Андре Тан підкреслив, що ця річ вже давно не уособлює діловий стиль і є в гардеробі багатьох жінок. З піджаком образ завжди виглядає стильним, навіть якщо ви одягнете його зі звичайними джинсами та футболкою.

Популярні новини зараз

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Добірка речей від Андре Тана, Instagram

Тільник

Вони стали модними завдяки Коко Шанель та не втратили своєї актуальності сьогодні. З тільником можна створити безліч класних образів: спортивні, романтичні, кежуали, ділові.

Добірка речей від Андре Тана, Instagram

Сорочка

Дизайнер назвав її найуніверсальнішою в гардеробі, тому що її можна носити не тільки як самостійну річ, а й як верхній шар, а під неї надягати футболку, водолазку чи навіть сукню.

Добірка речей від Андре Тана, Instagram

Маленька чорна сукня

"Тут мова йде про класику, а класика — завжди виграшний варіант. Маленька чорна сукня повинна мати своє місце в гардеробі кожної! Про це сказала Коко Шанель, і про це кажу вам я", - заявив Андре Тан.

Добірка речей від Андре Тана, Instagram

Прямі джинси

За словами дизайнера, жодні інші моделі не замінять правильних прямих джинсів. Вони виглядають дорого, підкреслюють крихкість кісточок і бездоганно вписуються у будь-який образ.

Добірка речей від Андре Тана, Instagram

Нагадаємо, "Це ціла подорож": Андре Тан підказав українцям, як робити свій модний одяг