Відомий український телеведучий, актор, художній керівник "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов вирішив порадувати українців актуальним гумором та спародіював Євгена Пригожина. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Усі українці із завмиранням дихання стежать за тим, що відбувається у росії за участю Євгена Пригожина та "вагнерівців". Єгор Крутоголов вирішив не залишатися осторонь і зняв пародію на "кухаря путіна", а тепер ще й головного бунтівника росії.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Так, на відео гуморист дуже вжився в роль і з особливим виразом і мімікою штовхнув промову в стилі Пригожина. Вона була короткою, але дуже правдоподібною та смішною, що не могло не змусити шанувальників надривати животи зі сміху.

Реакція користувачів мережі не забарилася. Українці зазначили, що гумористу ідеально вдалося вжитися в роль.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

"Ахаххахахахах, ідеальна пародія, 1 в 1", "Оскар у студію", "Прям копія", "Схожий", "Навіть схожий", "Забула включити звук, але з міміки зрозуміла, що це Пригожин відразу", - не стримуючи сміх написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий змусив українців надривати животи пародією на кібер-Жириновського: "Як тобі таке, Ілоне Маск?

Також наш портал інформував, Юрій Великий спародіював ниючого Гіркіна після чергових провалів Кремля: "Кинджал виявився тупим ножиком".

Крім того, ми писали, пародист Юрій Великий з "Кварталу 95" змусив українців реготати: "Біжать у трійці лідерів".