Ролик присвячений зустрічі бункерного діда з так званими журналістами.

З перших кадрів Юрій Великий "ложить" українців під стіл декількома фразами нібито путіна: "Я будь-якими методами намагаюся уникнути всього, що пов'язане зі словом "сидіти", - говорить бункерний, випереджаючи запитання, де він бере інформацію, — "от якби в інтернеті можна було прилягти".

Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Враховуючи, що в цьому інтернеті повно фейків та обману, я волію отримувати інформацію виключно з доповідей, які мені приносять компетентні люди - Пєсков, та шойгу.Мені не має причин не довіряти шойгу. Якщо він говорить, що знищили 5 систем Петріот, то так і є, а могли б знищити і більше, просто не виходить, бо в українців їх всього дві. — роповідає путін.

Також, не даючи "журналісту" вимовити слово путін розповідає, що було на економічному форму в Петербурзі. Він зазначає, що лише у них була така смачна мелітопольська черешня.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Це та сама черешня, яка на референдумі єдиноголосно проголосувала за приєднання запорізької області до рф.

Після чого Великий приступає до найцікавішого.

Один наш десантник, з позивним Тузік, порвав грілку як тузік грілку. А інший - погнув арматурую

Великий-путін зазначає, що важливо мати таких сильних десантників, або в корні змінити умови. Наступного разу путін пропонує замінити умови "один нехай надуває арматуру, а інший гне грілку.

Юрій Великий. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий змусив українців надривати животи пародією на кібер-Жириновського: "Як тобі таке, Ілон Маск?"

Як повідомляв "Знай.ua" комік з "Квартала 95" Юрій Великий показав, хто доводить до сліз Шойгу: "Зі своїми підроздєлєніями"

Також "Знай.ua" інформував, Юрій Великий розсмішив істерикою Гіркіна через "контрнаступ" природи: "Акуло-російське побоїще".