Поки в Україні триває воєнний стан та загальна мобілізація українська блогерка та сексологиня Марія хизується дороговартісним відпочинок на Мальдівах зі своїм чоловіком.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Батальйон Монако".

На відео блогерка хизується, що подарувала своєму чоловікові на дорогий відпочинок на Мальдіви на який витратила близько 380 тисяч гривень(більше 10 тис доларів).

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Дівчину почали хейтити за те, що під час війни її чоловіку вдалося без перешкод пересікти державний кордон та дістатися до острову.

Сексологиня відповіла досить зухвало на невдоволення українців:

"Нам часто прилітають коментарі про те, чому ми на відпочинку, а знаєте що відбулося сьогодні в Одесі, мені не важливо коли мені від цих новин сумно. А ще мені більше сумно коли кошти які ми донати кидаємо на армію витрачаються на молоточки та барабани. Перед тим як писати що ми відпочиваємо, так ми відпочиваємо тут бо можемо собі дозволити, а ви ні".


Деякі джерела інформують про те що дівчина заробляє собі на життя не тільки сексологією, виявляється що вона відома порноакторка під псевдонімом Mary Bambola.

Нагадаємо, для них відстрочка не діє: кому зі студентів не вдасться "відкосити" від мобілізації

Як повідомляв "Знай.uа", дідусь просить підтримати петицію: онук загинув, захищаючи Україну

Раніше повідомляли, Овочерізки та сковороди на 2,7 млн ​​грн: у ліцеї переконують, що це дуже "потрібні речі" для укриттів