Ксенія Мішина показала, як Польща нагадує Україну

Враженнями вона поділилася у сторіс в Instagram.

Зірка проекту "Холостячка" після початку повномашстабної війни разом із сином поїхала за кордон. Як вона зізналася, у неї там була робота. Якийсь час вона з Платоном жила в Бельгії і навіть показала кадри нового проєкту.

Ксенія Мішина, кадр з відео

Однак зірка потім знову вирушила в дорогу. Після всього вона приїхала до Польщі. Варшава вразила Ксенію. У центрі міста будинки, зелень, прапори України та автодороги нагадали їй Україну. Зірка не втрималася та зняла відео, яке підписала так:

Популярні новини зараз

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Показати ще

" У Польщі затишно і за відчуттями дуже нагадає Україну, все ж таки відчувається наше сусідство! Наше хороше, добре сусідство."

Коментар. Фото: скрин instagram

Також Мішина зізналася, що після того, як Польща багато в чому допомогла Україні, вона подивилася на неї зовсім інакше, її переповнила енергія вдячності.

Коментар. Фото скрин instagram

Нагадаємо, що Ганна Різатдінова після програшу Ксенії Мішиної згадала, як бігла: "Ми готувалися до...". На жаль, таке повторити не вдасться ще скоро і доводиться задовольнятися фотографіями.

Раніше ми повідомляли, що колишній Ксенії Мішиної Андрій Рибак у ліжку слухає розмови дружини з іншим: "Прокинулися о 5 ранку...". Рибалка тоді відразу вийшов на балкон і побачив, що багато людей з валізами виходили і вантажили все в автомобілі.

Також стало відомо, що Ксенія Мішина потрапила до лікарні через новий проект: "Неможливо стримати сліз". Колишня головна героїня шоу "Холостячка" показала дитячу кімнату у лікарні, де багато іграшок.