Російські окупанти влаштували справжній геноцид українського народу, а також захопили в полон безліч військових та цивільних, серед яких був брат соліста гурту Quest Pistols.

Про це Антон Савлєпов розповів у відео для TikTok. У його родині трапилося горе, з яким знайомі багато українців. Брат артиста рік тому потрапив до ворожого полону на Харківщині. З того часу про його стан нічого невідомо.

Антон Савлепов, фото: Instagram

"Тема трагічна, але має бути освітлена. Я родом із Харківської області, і з початком повномасштабного російського вторгнення мою малу батьківщину було швидко і надовго окуповано. Українці регулярно виходили на мітинги опору. І саме за тверду громадянську позицію окупанти переслідували їх, викрадали, тримали по підвалах і катували", - розповів моторошні подробиці Савлєпов.

Співак зазначив, що ті, хто повернувся з полону, були морально і фізично понівечені, а про долю багатьох ніхто не знає. Він особисто переконався в тому, що знайти хоч якусь корисну інформацію про полонених цивільних дуже важко.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

"Їх майже не обмінюють, вони рідко потрапляють до списків і за документами вони фактично не в полоні. Наші родичі, громадяни і патріоти просто зникли безвісти", - додав Антон.

Раніше ми писали про те, що лідер гурту Quest Pistols Антон Савлєпов упав зі сцени прямо під час виступу гурту

Як повідомляв Знай.ua, Quest Pistols зробили українською головний хіт "Ти така красива": "Почуття до жінки"