6 червня 2023 року вся Україна прокинулася з жахом, адже росіяни підірвали Каховську ГЕС та потопили багато населених пунктів.

Конеяно, ця трагедія об'єднала всіх нас: ми несемо допомогу херсонцям, рятуємо тварин та людей у ​​затоплених містах та селах, збираємо гроші... У цей час багато країн просто відмовчуються.

Наприклад, та ж Туреччина, яка нещодавно була в жаху від землетрусів, якій ми відправляли допомогу, рятувальників. І доки весь світ байдуже спостерігає, як нас убивають, ми намагаємося вижити.

Руйнування Каховської ГЕС. Фото: скрін telegram

Зірки теж не залишилися осторонь. Наприклад, ведучий тревел-шоу "Світ Навиворіт" Дмитро Комаров особисто вирушив до Херсона, щоб допомагати українцям. Він звик до небезпеки ще від початку війни, коли одним із перших заходив у звільнені від російської окупації міста і бачив усі жахи, які творила армія путіна.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"

Наразі, він своїми руками рятує жителів Херсона та області. Більше того, не хвалиться цим у соцмережах. А відеодокази його допомоги публікують пересічні українці. Так у TikTok з'явилося відео, як Комаров затаскує літню жінку та її вівчарку в надувний човен.

"Приготуйтеся, ногу ставте надійно, я вас тримаю. І сідайте, сідайте будь ласка... А далі собаку ми разом", - командує Діма, допомагаючи жінці сісти у човні.

Дмитро Комаров допомагає у Херсоні, кадри з відео

Українці не змогли пройти повз такий вчинок Комарова:

"Комаров вже нічого не боїться", "Нехай його випуски весь світ побачить", "Я ніколи в ньому не сумнівалася", "Дімо, ви молодець, що це знімаєте. Вас дивилося і дивиться багато людей по всьому світу", "Димочка, ви золота людина", "Все правильно робить, це потрібно все документувати, щоб мати докази в Гаазі і показувати світові та нащадкам, щоб ніхто не забув"...

Варто зазначити, що Херсон перебуває під регулярним обстрілом росіянам, які побачили в евакуації людей "шанс" вбити якнайбільше українців. І вчинок ведучого "Світ навиворіт" можна вважати за істиною греойським, як і всіх волонтерів, які зараз допомагають Херсону та області.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров "витрусив" із голови ОП Андрія Єрмака інформацію про вступ до НАТО: "Сьогодні вже ніхто не обговорює".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров не може оговтатися після такого горя: "В одну мить знищено".