Вже досить давно відбулися два сезони шоу "Холостячка" на телеканалі СТБ з актрисою Ксенією Мішиною та співачкою Златою Огнєвіч.

Звичайно ж, від початку повномасштабної війни створення нових сезонів романтичних проектів було поставлено на паузу. Тому останнє, що ми могли бачити, — це скандальний сезон із Алексом Топольським. На телеканалі заявляють, що відразу після перемоги розпочнуться зйомки третього сезону "Холостячки", а холостяків братимуть тих, хто володіє сучасними якостями "чоловіка".

"Холостяк-12", скріншот: Youtube

Телеканал СТБ здивував глядачів анонсом щодо обрання нової головної героїні популярного романтичного реаліті-шоу "Холостячка". На офіційній сторінці проекту у соціальній мережі Instagram з'явилося відео з Лесею Нікітюк — там говориться, що саме вона може стати наступною учасницею шоу... що багатьом українцям у коментарях не дуже сподобалося.

"Хто найбажаніша Холостячка країни? Дізнайся у відео прямо зараз!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Показати ще

Леся розповідає про те, як її особисте життя зазнало змін через велику війну. А ще про те, що планувала створити сім'ю ще минулого року, але сталося те, що сталося. Їй довелося відмовитись від своїх планів на сімейне життя. Хоча телеведуча завжди прагнула знайти баланс між роботою та особистим простором.

Павлік с Никитюк, фото Instagram

"Цирк поїхав - клоуни залишилися. Коли собаці нема чого робити - вона яйця лиже. У країні війна, а вам шоу", - пише один із користувачів у коментарях.

СТБ, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Злата Огневич відмовилася щось змінювати через війну і загибель українців: "Не маю права втрачати себе"

Як повідомляв "Знай.uа", Ксенія Мішина з кільцем на безіменному пальці зізналася, що вибачила Еллерта: "Весь біль здається нісенітним"

Знай.ua писав, "чому одним можна, а іншим ні?": Григорій Решетник, що гуляє вулицями Риму, розлютив українців