Ані Лорак остаточно пробиває дно, коли у дні обстрілів Києва, в яких гине дитина, пропонує своїм шанувальникам "скинутися грошима" для допомоги дітям Донбасу.

Звичайно ж, організація російська, не виключено, що за її допомогою дітей крадуть із окупованих територій.

І поки Лорак зайнята закопуванням себе, її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу одружився зі своєю озлобленою. Радісна подія сталася 3 червня 2023 року під Києвом.

Сторіз Мурата з дружиною Лілією

Мурат та Лілія влаштували затишну вечірку в одному із заміських ресторанів Києва. Цікаво, що самі наречені довго тримали своє свято в секреті.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Спочатку Налчаджіоглу опублікував фото, на якому видно церкву на тлі вранішнього неба. Так Мурат натякнув, де вони з Лілією один одному скажуть "так". Згодом він почав репостити фото від рідних, які вітали його із весіллям.

Весілля Мурата та Лілії

Мурат Налчаджіоглу розсекретив стосунки з Лілією у серпні 2020р. Тоді пара відвідала день народження друга у Львові. А зробив пропозицію колишній Ані Лорак дівчині наприкінці вересня 2021 року.

А хто ж така загадкова Лілія Реус, яка красою точно затьмарить Кароліну Куек?

Ані Лорак, кадр з інтерв'ю

Відомо, що 26-річна візажистка Лілія має дочку від попереднього шлюбу – Олександра. Мурат Налчаджіоглу також має за плечима шлюб із Ані Лорак, який тривав 10 років. У пари народилася дочка – Софія, якій 9 червня виповниться 12 років. Бізнесмен познайомив свою доньку Софію з новою обраницею, а її – зі своєю дочкою Сашком. Вчотирьох вони неодноразово відпочивали разом.

Наречена Мурата Налчаджіоглу Лілія, фото: __l_i_l_i_a___

Нагадаємо, що наречена Мурата Налчаджіоглу показала його колишній Ані Лорак, як треба любити Україну: "Вам зараз тяжко".

Раніше ми повідомляли, що колишній чоловік Ані Лорак "розлютив" українців великими формами нареченої та відпочинком у Домінікані: "Війна...".